AMENAJARI INTERIOARE SI RENOVARI CONSTANTA

Oferim cele mai bune servicii de amenajari interioare, aceste servicii fiind complexe si pe placul vostru. Veti avea astfel parte de un serviciu care sa va fie pe plac si care va va ajuta in executarea finisajelor de care veti avea nevoie, astfel incat sa va bucurati de un design pe care il doriti. Pe baza proiectelor noastre de design interior, va veti putea bucura de incaperi cu adevarat spectaculoase, care vor fi relaxante, dar si pe placul vostru. Ne ocupam de amenajari de la A la Z si coordonam o echipa de specialisti care va vor sta mereu la dispozitie cu cele mai bune sfaturi. Acestia vor tine cont de toate detaliile, astfel incat sa va bucurati de un serviciu cat mai bine facut de fiecare data. In cazul in care sunteti asadar in cautarea unui serviciu de amenajari interoiare Constanta, atunci noi va vom sta la dispozitie.

IDEI PENTRU RENOVARI si AMENAJARI

Amenajari Interioare - Renovari
Amenajari Interioare - Renovari
Amenajari Interioare - Renovari
Amenajari Interioare - Renovari
Amenajari Interioare - Renovari
Amenajari Interioare - Renovari
Amenajari Interioare - Renovari

CALITATE PENTRU TINE

Imediat ce va vom realiza proiectul de design interior, urmeaza partea de amanajare interioara si va putem spune ca echipa noastra de specialisti va sti ce sa va ofere, astfel incat sa va bucurati de serviciul cel mai potrivit pentru voi. Executam tot felul de finisaje pentru a va oferi un proiect care sa va fie in permanenta pe plac. Imediat ce vor crea un proiect de design interior pentru voi, vom incepe sa amenajam acest proiect, astfel incat sa aveti parte de incaperea pe care o doriti. Lucrarile de amenajari interioare au la baza mereu un proiect de design interior. Echipa noastra nu va lucra in nici un caz dupa ureche, ci va efectua intai un proiect, cu care sa fiti si voi de acord, astfel incat sa va bucurati de cele mai bune rezultate.

  • Cost redus pentru materialele folosite
  • Timpul de lucru mic in comparatie cu un santier individual.
  • Eficienta pe toate planurile.
  • Finisaje executate profesionist.

TERMINAREA RAPIDA A PROIECTULUI

Se intampla de multe ori ca proprietarii care doresc aceste amenajari interioare sa se razgandeasca sau sa nu fie de acord cu anumite schimbari. Trebuie sa stiti asadar ca noi vom stabili de comun acord cu voi toate aceste lucruri, astfel incat, pe parcursul acestui proiect sa nu existe nici un fel de problema si sa va bucurati de finalizarea unui proiect pee care sa-l apreciati mult. Porcedand in acest fel, nu va aparea nici un fel de neintelegere si va veti bucura de un serviciu realizat pe placul vostru. Un astfel de serviciu va fi satisfacator din multe puncte de vedere si veti vedea ca daca veti alege firma noastra, va veti bucura de un proiect de amenajari interioare care sa fie mereu pe placul vostru si pe care sa-l indragiti.

Veti avea de-a face cu o echipa de specialisti, daca veti aprela la serviciile oferite de echipa noastra. Ea se va plia mereu pe nevoile voastre si veti constata ca proiectul final va fi unul cat se poate de reusit. Exista mai multe operatiuni pe care echipa noastra de amenajari interioare le va pune la dispozitia voastra. Vom putea efectua zugraveli, tencuieli, dar si gletuieli. De asemenea, ne ocupam si de montajul rigipsului, precum si de demolari sau decopertari. In situatia in care veti avea nevoie de un serviciu de renovari, va vom sta si in acest fel la dispozitie, astfel incat sa va bucurati de un proiect cat mai bine facut.

MONTAREA TAPETULUI AL GRESIEI SI FAIANTEI

Echipa noastra se ocupa de montatul tapetului, al gresiei, faiantei, dar si in cazul in care va veti dori, de montatul mozaicului, precum si a pietrei naturale. Ne vom ocupa de partea de montare a parchetului laminat, dar si a mochetei. De asemenea, in cazul in care proiectul vostru va presupune montarea pardoselei acrilice, noi va vom sta la dispozitie cu acest serviciu si il vom oferi de fiecare data. Un alt serviciu pe crae il punem la dispozitia voastra il reprezinta instalatiile termice. Veti vedea ca daca veti alege serviciul nostru, va vom ajuta in montarea caloriferelor. Un alt lucru pe care il vom face este ca vom oferi su un serviciu foarte bun de incalzire prin pardoseala. Veti putea asadar sa va orientati catre firma noastra, in situatia in care doriti un astfel de serviciu.

Ne ocupam si de montarea instalatiilor electrice, dar si a corpurilor de iluminat, a tablourilor electrice, precum si a prizelor si intrerupatoarelor. Instalatiile sanitare din cupru vor putea fi si ele instalate cu usurinta de catre echipa noastra de specialisti. Vom putea monta si obiecte sanitare precum cada, cabina de dus, dar si wc cu rezervor incastrat sau nu. Pe langa acest lucru, trebuie sa mai stiti ca mai putem executa o cabina de dus personalizata de tip walk in, adica fara cuva.

SERVICII COMPLETE DE AMENAJARI INTERIOARE SI RENOVARI

Echipa noastra de specialisti va mai ofera si posibilitatea unor zugraveli decorative, de tip Benjamin Moore sau San Marco, in cazul in care va veti dori aceste zugraveli. Ne mai ocupam de montarea usilor interioare, dar si exterioare. Echipa noastra ofera si un serviciu foarte bun de montaj ferestre termopan, acest serviciu fiind realizat in parteneriat cu firme specializatre care va vor oferi mereu calitatea de care aveti nevoie, astfel incat sa va bucurati de niste amenajari interioare de cea mai buna calitate.

Apeland la serviciile noastre, veti avea parte de o echipa de tineri care doresc sa iasa in evdenta printr-un serviciu de calitate, atat in ceea ce priveste amenajarile interioare, cat si renovarile de orice fel. Dorim asadar sa va oferim un serviciu cat mai bun, orientat catre profesionalism, de aceea daca veti avea in vedere serviciul nostru, va veti bucura de calitatea pe care o doriti si veti vedea ca veti lua o decizie buna daca ne veti alege. Dorim sa va punem mereu la dispozitie un serviciu de o calitate cat mai buna si de aceea suntem convinsi de faptul ca daca ne veti alege, va veti bucura de un servicu de amenajare interioara, cat mai bine facut. Tot ce va trebui sa faceti pentru a va bucura de un astfel de serviciu va fi sa ne contactati. Noi va vom oferi mereu calitatea serviciului de care aveti nevoie, astfel incat puteti fi siguri de faptul ca veti lua o decizie buna daca va veti orienta catre noi.